forumps3.pl, Sony Playstation 3, PS3 Strona Główna


Poprzedni temat «» Następny temat
Jak podłączyć ps3 do internetu???
Autor Wiadomość
Leon
Leon Zawodowiec


Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-07-19, 14:08   Jak podłączyć ps3 do internetu???

Chciałbym podlączyc ps3 do internetu. Jak to zrobić? router? ale jaki? interent mam w domu z aster
 
 
dog
Hot Dog


Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-07-20, 13:40   

kabel wifi styknie
a jeśli masz router wifi do dsl-a, to skonfigurujesz ps3 bez żadnych dodatkowych urządzeń tak jak laptop bezprzewodowo
 
 
braincrush
beemerfreek


Dołączył: 18 Paź 2007
Posty: 8
Wysłany: 2007-10-18, 22:52   

ps3 do netu podlaczysz jak zwyklego pcta , niema zadnej roznicy , imho najlepiej miec router z wifi wtedy niebawisz sie z kablami , ja ustawilem statyczne ip , tak na wypadek jak bym musial kiedys przekierowac jakies porty , fajnie jak masz siec lokalna bo mozna steamowac biblioteke mediow z WMP 11 (naprawde fanie to chula)
 
 
Moro

Dołączył: 05 Gru 2007
Posty: 32
Wysłany: 2007-12-05, 19:59   

Instrukcja obsługi jest po polsku ...sparzysz się jak tam zajzysz? No chyba ze nie dostales razem z konsolka :P A konsoli nie musisz ustawiać sama wylapuje neta jezeli masz routera ...
 
 
rufus

Dołączył: 21 Gru 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-12-21, 17:33   

Witam,jestem Rufus :) Mam problema z PS3... :idea: A mianowicie mam router i PS3... :mrgreen: ale! Ale po mimo faktu,że widzi moją sieć bezprzewodową,to w końcowym teście nie może się połączyć z netem i jest test negatywny..... :-x O CO CHODZI Z TYM SZAJSEM???? :evil: :?:
 
 
luki
luki

Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-01-02, 17:20   

Ja mam pytanie wszystko zrobilem z netem dziala ale chce sie zarejestrowac w tym playstation store wszystko wypelniam lata kraj daje haslo i ID i nagle pisze mi ze ID lub haslo czy cos takiego jest zle o co tu chodzi?? :evil: :evil: :evil:
 
 
 
sygal

Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 32
Wysłany: 2008-01-03, 21:31   

E-mail w ID wpisujesz i hasło tego e-maila a nie np nick
 
 
michas
Gość
Wysłany: 2008-02-18, 21:49   pytanie

Mam bezprzewodowy internet z Orange jak mam zrobic zeby podlaczyc neta do playa??
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


FORUM NA SPRZEDA
Kontakt 602 222 000
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 12